Hızlı Ara
![]() |
|
|
#11 |
|
Çok güzel bir tur oldu. Harika bir yer. Gitmenizi tavsiye ederim. Yazılanları da dikkate almak gerekir. Gulyabani konusuna gelince hiç de öyle değil
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Alıntı:
![]() Hamiş: Hakikaten sürekli yağan bir yağmur altında böylesi ıssız bir yerde çadırın içerisinde kaldığınızda GULYABANİ en iyi şey diye düşünüyor insan.... |
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Merhaba Ulas Bey,
Resimlerinizi bizlerle paylastiginiz icin cok tesekkur.Harika fotograflar ve butun geziyi yazisiz bir sekilde anlatiyor adeta. Karadeniz'in devasa yapraklarini ve tabi guzelliklerini cok iyi goruntulemissiniz. Diger gezilerinizde de fotografli anlatiminiz cok iyi. Degiisik parkurlarinizi bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
doğanın koynundaki.......insan........tıpkı ilk baştaki gibi.....................huzurlu.........
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Aslında çok daha güzel yerler var. Önemli olan gittiğiniz ekip. Ekip iyi olursa tadına doyulmaz. Biz üç aile gitmiştik ve ekibimiz harikaydı. İşte macera o zaman başlıyor...
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
ulaş bey yedigöller hakkında yazdıklarınızı okudum,1,5 ay öncesine kadar yazılanlar doğruydu ama şu an için olumsuzluklar kısmen tarafımızdan kaldırıldı.Bu milli parkımız özelleştirildi ve biz ilk işleten şirketiz.Takdir edilmeliki 10 yıl çivi çakılmayan ,unutulmuş bir doğa harikası büyük bir alanda şipşak herşey mükemmel yapılamıyor,ama biz elimizden gelen özeni gösteriyoruz.Örneğin geceleri ışık hatta televizyon seyredecek,oyun oynanabilecek,kahve,çay içilebilecek ve yemek yenilebilecek alanlarımız ve 24 saat açık marketimiz var.Sportif amaçlı turlar ,rafting ve yaban hayatı gözleme turlarımız da yakında başlıyacak.Ayrıntıları [yedigoller.web.tr ]adresinden alabilirsiniz,gelirseniz sizin gibi grubları
ağırlamaktan onur duyarız.İyi günler.
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
selamlar, önümüzdeki bayramda bolu yedigöllere gitme düşüncesi olan var mı? 08 - 11 Eylül 2010 de orada kamp yapmayı düşünüyorum, yazılanları okuyunca yalnız gitmek istemediğimi fark ettim. gitmek isteyen varsa orada buluşup bir kamp oluşturabiliriz.
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|