Hızlı Ara
![]() |
|
|
#1 |
|
|
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to BehcetAtinc For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
|
| The Following 7 Users Say Thank You to BehcetAtinc For This Useful Post: | Celasin Telli (02-09-2010), m ali erduran (02-08-2010), Melih Çıtakoğlu (02-08-2010), Özlem (02-08-2010), S.Emre DURMAZ (02-08-2010), Samet Misir (02-09-2010), ulas (02-08-2010) |
|
|
#3 |
|
Harika bir tur oldu. Delta bisiklet ekibini tebrik ederim. Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Gelemeyenler çok şay kaçırdı diye düşünüyorum.
Bu arada resimleri en kısa sürede siteye ekliyorum.
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Celasin Telli For This Useful Post: |
|
|
#4 |
|
Merhaba Arkadaşlar,
Harika bir tur geçirdik. Bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. 119 kişilik bir tur ancak bu kadar güzel geçebilirdi. Ankara ekibini kar topunda yenmek ayrı bir güzellik kattı ![]() Resim çekmek isteyen varsa bir sonraki turu kaçırmasın ( Bu arada resim çekmek kara gömmek anlamında ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to ulas For This Useful Post: | Celasin Telli (02-08-2010), S.Emre DURMAZ (02-08-2010), Samet Misir (02-09-2010), Uğur Demirtaş (02-08-2010) |
|
|
#5 |
|
İlk topikte 9 fotoğraf açılmadı..
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Fotoğrafları siteye asamadım.Burdan buyrun:
http://picasaweb.google.com.tr/necip...eat=directlink |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Uğur Demirtaş For This Useful Post: |
|
|
#7 |
|
Bunlar da benden. Telefonla çekildiği için çözünürlük ve kalite açısından pek başarılı değil ancak güzel kareler
![]() Resimleri büyük olarak upload ettiğim için direk foruma koymadım. Aşağıdaki linkten slide show olarak görüntülenebilir Saygılar http://img504.imageshack.us/slidesho...=dsc00278r.jpg |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to S.Emre DURMAZ For This Useful Post: | m ali erduran (02-08-2010), ulas (02-10-2010) |
|
|
#8 |
|
Resimlerin küçük bir kısmı aşağıdadır. İyi seyirler.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| Celasin Telli adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler | ulas (02-10-2010) |
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Samet Misir For This Useful Post: | Celasin Telli (02-09-2010), m ali erduran (02-11-2010), S.Emre DURMAZ (02-09-2010), ulas (02-10-2010) |
|
|
#10 |
|
Fotoğraf yarışması için aday fotoğraflarım..
Başka başlık göremedim buraya ekledim açılırsa orayada ekleyebilirim.. Sadece 3 tane olur dersenizde ilk 3 fotoğraf olsun adaylar.. İyi Seyirler.. (: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bu mesaj en son " 02-09-2010 " tarihinde saat 08:02 PM itibariyle Samet Misir tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Samet Misir For This Useful Post: |
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|