Hızlı Ara
![]() |
|
|
#111 | |
|
Alıntı:
Kabul olması ne demek..turlarımıza katılmanızdan memnuniyet duyarız.
|
|
| Celasin Telli adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler | ulas (01-26-2010) |
|
|
#112 |
|
selamun aleyküm ben kocaeli yavuz bilal motor siklet formundan buldum sizi merhabalar görüşmek dileğiyle...
|
|
|
|
|
| r1ciyiz adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler | ulas (01-26-2010) |
|
|
#113 |
|
Adım Emin Yıldırım Iğdırda Yaşıyorum
Bisiklet Tamirciliği ile uğrasıyor, Bisiklet Alım Satımı ile İlgileniyorum. Yaklaşık 25 Senedir Bu işle Ugrasıyorum. Herkese Hayırlı Forumlar.. Bu mesaj en son " 12-30-2009 " tarihinde saat 08:45 PM itibariyle Emin YILDIRIM tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
|
| Emin YILDIRIM adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler | ulas (01-26-2010) |
|
|
#114 |
|
Sizler gibi doğa sporları ile ilgilenen biriyim. Bisikleti halen Delta'dan kiralıyorum
![]() Yüksek İrtifa Dağcılık, yüzme, keşif yolları, spor tırmanış, kampçılık, trekking vb.. içeren faaliyetler içerisinde oluyorum. Arada bir insanların zarar verdiği doğayı temizliyorum. Adım : Bulut Ankara'dan katılıyorum aranıza. Sevgiler Yürüyen Bulut |
|
|
|
|
| yuruyen_bulut adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler | ulas (01-26-2010) |
|
|
#115 |
|
Merhaba hepiniz hoş geldiniz
|
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
merhaba.Ben Hamdi TURANKÖK ANKARA da yaşıyorum.mümkün oldukça seyahat edip memleketimin eşsiz güzelliklerini keşfedip fotoğraflıyorum.Şehir hayatını sevmediğim için sık sık doğayla iç içeyim.Gezilerimin bir çoğunu motosikletimle yapıyorum fakat 2009 senesinde bisikletimle ege akdeniz turu yaptım ve nisanda tekrar bi rota çizip tura çıkmayı planlıyorum.
|
|
|
|
|
| hamdi turankök adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler | ulas (01-26-2010) |
|
|
#117 |
|
Merhaba ikitekerseverler (şemsipaşapasajı gibin oldu galiba);
Ben İstanbul'dan Uğur.Doğalgaz teknisyeniyim.(doğal olarak çevrecim yani)Çocukluğumu saymazsak uzun yıllar bisikleti ulaşım aracı olarak kullandım.Sonra araba alınca bi ara ara verdim.İş yerim yakına gelince arabamı satıp yine eski ulaşım aracıma, en ekonomik(km.'de 0 lira),en pratik, en eğlenceli (stresten uzak ohh miss) dönmüş bulunuyorum.Çevirmeye devam, saygılar.. |
|
|
|
|
| Uğur Demirtaş adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler | ulas (01-28-2010) |
|
|
#118 |
|
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır siteye giremedim. Aramıza yeni katılan arkadaşlar olduğunu
gördüm hepiniz delta macera'ya hoş geldiniz.İyi forumlar. |
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Herkese merhaba.
Motosikletforum.com'da forum polisiyim. Ulaş'ın sayesinde bu forumu öğrendim. Ne kadar motosiklet tutkunu olsam da, bisikleti de çok seviyorum. Eşimle birer tane bisikletimiz var. Fırsat buldukça bisiklet süreriz. Şuan iş nedeniyle ayrı olduğumuzdan bir süredir bisiklete binemiyoruz. Umarım bir organizasyona sizinle katılırız. Delta bisiklete, çok çok teşekkürler. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|