Hızlı Ara
![]() |
|
|
#1 |
|
Merhaba Değerli Arkadaşlar,
Delta Bisiklet olarak her yıl yaptığımız Abant Kış Turuna hepiniz davetlisiniz. Tarih: 07.02.2010 Pazar Hareket İstanbul ( Saat 08:00 Delta Bisiklet Kızıltoprak Önü) Ankara ( Saat 08:00 Delta Bisiklet Emek Önü) Önemli Notlar: Otobüsler Ankara'dan ve İstanbul'dan aynı anda hareket ederek Abant'ta buluşuyor. Bisiklet turumuzu tamamladıktan sonra saat 18:00 gibi dönüşe geçeceğiz. Tahmini İstanbul veya Ankara'ya varış saatlerimiz 21:00-22:00 olacaktır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kar üstünde Mangal Partisini yapacağız. Kontenjanlar sınırlı olduğundan en kısa zamanda kayıt yaptırmanız gerekiyor. İstanbul 0 216 450 66 30 ( delta@deltabisiklet.com ) Ankara 0 312 223 60 27 ( info@deltabisiklet.com ) Fiyat: Gidiş Dönüş Otobüs ücreti 70 TL Bisiklet ve Yürüyüş grubu olmak üzere iki grup oluşturulmuştur. Bisikletler otobüslerin bagajlarına yerleştiriliyor. Eski Abant Turu Resimleri İçin http://www.deltamacera.com/showthread.php?t=11 adresine giriniz... ![]() Saygılarımızla |
|
|
|
|
| ulas adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler | Uğur Demirtaş (02-07-2010) |
|
|
#2 |
|
Ulaş gezi ücretine neler dahil onları yazmamışsın....
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Delta Bisikletin ısmarladığı süper mangal partisi
|
|
|
|
|
| ulas adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler | BehcetAtinc (01-20-2010) |
|
|
#4 |
|
Eşimi ve beni listeye yazabilirsin Ulaş.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tamamdır. Yazdırdım...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
O tarihte katılmam gereken bir fuar var. Eğer ayarlayabilirsem bende gelmek istiyorum.
|
|
|
|
#7 |
|
Katılıyorum. Beni de yazabilirsiniz.
|
|
|
|
#8 |
|
Arkadaşlar sizden ricam
Kayıt yaptırmak isteyenler İstanbul 0 216 450 66 30 Davut Beyle Ankara 0 312 223 60 27 Levent Beyle irtibata geçsinler |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Katılmak için sabırsızlanıyorum.Lakin küçük bi sorun var pazar sabahı saat 8'de Fatih'ten Kızıltoprağa nasıl geleceğim.Tekerlekli sahip olduğum tek şey bisikletim
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
sevgili organizatör arkadaş ben boluda yaşıyorum buradan nasıl katılırım bilgilendirirsen sevinirim
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|